• Slide1
  • Slide2

VORES VIRKSOMHED

ØJE FOR DETALJEN

VORES BAGGRUND

Skagen Tømreren bygger på 15 års erfaring med konstant, positiv udvikling. Gennem årene har vi betjent en lang række gode, kunder, som er kommet igen og igen. Der er samlet en masse erfaring op på vejen, hvilket kommer dig til gode nu.

Sammen med vores engagerede og kompetente medarbejderstab danner det et stærkt fundament for vores virksomhed. Vi har valgt, ikke at angive priser på vores hjemmeside, da prisen er meget afhængig af opgavens type, størrelse og kompleksitet. Ønsker du et uforpligtende prisoverslag, er du meget velkommen til at kontakte os. Se kontaktoplysninger nedenfor eller udfyld formularen på vores "prisforespørgselsside" og vi vil hurtigst muligt kontakte dig.

Vores mission

Vores primære ekspertiseområder ligger i tømmerarbejde, hvor vinduer og tag er hovedområder. Udover dette er vi stærkt fokuseret på at udarbejde energirigtige løsninger, som forbedre både miljøet, men som samtidig også er omkostningsbesparende for vores kunder.

Vores vision

Vores vision er enkel: Vi vil give dig det bedste produkt. Det vigtigste for os er, at du får maksimalt udbytte af vores sparring og er fuldt tilfreds med hele processen fra første streg på tegnebrættet til det endelige resultat. Kvalitet er nøgleordet, og vi sætter en stor ære i at levere professionelle ydelser, der møder vores kunders ønsker.